Trubblare - hjälper dig att grubbla så slipper du själv. Se PDF-filen ovanför för bruksanvisning. Behöver du en Trubblare? Skaffas enklast i min hörna på galleriet, eller skicka mig ett meddelande så löser vi det!

Är du en grubblande person? Då är du knappast ensam. För dig med lagom svåra funderingar (och glimten i ögat!) varför inte prova en Trubblare i rakukeramik? Funkar även fint som present.

Gör så här: Håll figuren i din hand, för bästa effekt viska till den dina vardagsgrubblerier och trubbel. Eller bara tänk dem och lämna över dem. Ställ figuren på valfri plats där den kan grubbla åt dig, fortsätt med andra aktiviteter under tiden. Upprepa vid behov, övning ger färdighet. Obegränsad hållbarhet. Inga batterier eller strömkällor krävs. Rakukeramik källsorteras som fyllnadsmaterial. Och ja! Självklart skall du ta Trubblarna för vad de är; en liten bränd lerfigur som kan påminna dig och andra om att det sällan hjälper att grubbla över saker, ingenting annat.
Så du grubblande människa, som omgående vill införskaffa en Trubblare, till dig själv eller i present, det är bara att ta en tur förbi Galleri 70. Adress Skepparegatan 70 på Söder i Halmstad, öppet ons-sön, 12-17. Swish funkar fint.
Du mejlar mig via fliken gästbok.