Jag som driver Återfunnet.se heter Ulrika Steijner Olsson, är utbildad tapetserare med gesällbrev, och drev tidigare Tapetserareverkstad Stol och Stil i Halmstad. Jag arbetar med slöjd och återbruk av olika slag och provar gärna varierande tekniker med de material som vårt prylrika samhälle erbjuder. Största delen av mitt arbetsmaterial är begagnat, kasserat, loppisfynd eller skänkta prylar som kommer i min väg. Nya objekt blir till, gärna med någon egen fundering om föremålets historia.... Resultatet kallar jag ÅTERFUNNET.

Hantverk och slöjd ligger mig varmt om hjärtat. Att tänka nytt och annorlunda för att spara resurser engagerar mig mycket. Fotografering, collage, måleri och skulptur i keramik, metall och återbrukade material är några av mina uttryckssätt och jag blandar som det passar mig bäst. I bagaget har jag bland annat keramisk utbildning, bild och formstudier och ett gesällbrev som tapetserare. Jag deltar återkommande i olika kulturprojekt, främst i Halmstad med omnejd.

Mjellby Konstmuseum och Halmstads Konsthall jobbar jag som museitekniker med utställningsproduktion och konst.
Ljus & Dekor med bland annat med scenbygge, rekvisita, scenografi och evenemang.


Mina alster och prylar kan du bland annat se på  Galleri 70 .

Är du intresserad av någon form av samarbete? På gång med ett projekt, evenemang eller liknande? Nätverksbyggande är alltid av intresse!
Skicka mig ett meddelande via
gästboken
så hör jag av mig!
 
En liten pedikyr inför Dino-utställningen, Halmstad Arena 2013

Stort som smått, allt är möjligt i teaterns värld! Här en fåtölj till Wallmans Salonger i Köpenhamn 2014.
Foto: Ljus & Dekor.